Szolgáltatásaink bemutatása

Kezelőfelület a honlap frissítéséhez, karbantartásához

Az általunk készített weboldalak egy jelszóval védett kezelőfelületen szerkeszthetőek. Ennek használata nem igényel szakértelmet, bárki könnyedén elboldogul vele, aki egy kicsit is otthon van a számítógép használatában. Ráadásul adunk hozzá egy kézikönyvet, melyben minden részletre kiterjedően bemutatjuk a működését.

Lehetőség van képekkel tűzdelt szöveges tartalmat, cikket, blogbejegyzést létrehozni vizuális szövegszerkesztő segítségével (a Word programhoz hasonlóan); fotógalériákat létrehozni és megtölteni képekkel; a cikkekhez érkező hozzászólásokat jóváhagyni, vagy törölni; új aloldalakat létrehozni; illetve rengeteg beállítást lehet végrehajtani.

A könnyen használható kezelőfelület segítségével akár Ön, akár egy alkalmazott nap mint nap frissítheti a céges honlapot, állandó új tartalmat szolgáltatva az érdeklődőknek. Nem egy évek óta elhanyagolt weboldalt fognak találni a látogatók, tele nem aktuális információkkal. Önnek pedig nem kell rendszeresen fizetnie valakinek csak azért, hogy karbantartsa.