Szolgáltatásaink bemutatása

A honlapkészítés munkafolyamatának bemutatása

Az alábbiakban leírjuk, hogy milyen lépésekből áll egy weboldal komplett elkészítésének folyamata, a megrendeléstől az átadásig. A fejlesztés fázisai, fizetés ütemezése, határidők.

1. Árajánlat
Ügyfelünk igényeinek megismerése után árajánlatot adunk a munkára.

2. Tárhely és domain
A megfelelő tárhely és domain név kiválasztása és regisztrációja.

3. Tervezés
Az igényeknek megfelelően, szakértelmünket hozzáadva pontosan megtervezzük, majd egyeztetjük a leendő honlap struktúráját, funkcióit.

4. Webdesign-terv
A megrendelő elképzelései alapján elkészítjük a weboldal látványtervét. Ha nincs konkrét elképzelés, ügyfelünk rábízhatja magát a mi ízlésünkre, ekkor a témához leginkább megfelelő design-t alakítjuk ki. Ezen a ponton természetesen csak akkor lépünk tovább, ha ügyfelünk tökéletesen elégedett a látványtervvel.
A webdesign elkészítésének ideje általában 5-8 munkanap, az esetleges módosításoktól függően.

5. Első részlet
A látványterv elfogadása után elkérjük a végösszeg felét.

6. Sitebuild és programozás
A látványterv alapján felépítjük a honlapot, leprogramozzuk annak funkcióit és beállítjuk a hozzá tartozó kezelőfelületet. Feltöltjük a tárhelyre, majd teszteljük, hogy minden megfelelően működik-e valamennyi böngészőben.
Többnyire ez is 5-8 munkanapot vesz igénybe, a programozási munkától függően.

7. Átadás
Ügyfelünk birtokba veheti vadonatúj weboldalát, a használati utasítás alapján el is kezdheti megtölteni tartalommal. Ekkor kérjük el a munkadíj második felét.