Szolgáltatásaink bemutatása

Lépést tartunk a webes technológiák villámgyors fejlődésével, weboldalainkat korszerű megoldásokkal építjük. Figyelembe vesszük a böngészők közötti különbségeket.

Böngészőfüggetlen honlapok

Mikor a webdesign látványtervével ügyfelünk tökéletesen elégedett, azaz késznek tekinthetjük, a következő lépés a sitebuild. Ez azt jelenti, hogy a kép formátumú látványtervből megépítjük a weboldalt HTML-ben, az internet szabványos leíró nyelvén. Ezt a kódot értelmezi a böngésző-program, amikor valaki megnyitja a honlapot. Sajnos azonban a különböző böngészők eltérő módon jeleníthetik meg ugyanazt a kódot, lehet hogy ami az egyikben tökéletesen olyan amilyennek megterveztük, egy másikban nem működik, másképp néz ki. Ezért erre külön hangsúlyt kell fektetnünk.

Garantáljuk azt, hogy a népszerűbb böngészőkben megfelelően fog működni az elkészült oldal. Ezek jelenleg: Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera (egyéb böngészők használatának aránya maximum 1-2%).

A weboldalak sebessége

Nyilván Ön is egyetért velünk abban, hogy egy honlapot böngészve fontos, hogy az oldalak gyorsan betöltődjenek. Nagyon bosszantó tud lenni, ha minden kattintás után 5-10 másodpercet vagy ennél is többet kell várakozni, mire megjelenik az új tartalom. Így elég nehézkes megtalálni amit keresünk, végül az ember feladja, és inkább bezárja a böngészőablakot. Persze az sem mindegy, milyen internetkapcsolattal rendelkezünk, de nagyon sokat számít a weboldal kódolása, programozása, a képi elemek száma, mérete, tömörítése. Mi ezekre a részletekre is odafigyelünk, mert a sebesség egyáltalán nem mellékes.