Szolgáltatásaink bemutatása

Lehet, hogy az Ön terméke, szolgáltatása pontosan olyan, amit a honlapjára érkező látogató keres. Ez mit sem ér, ha a külalak első látásra kiábrándító. Mi egyedi, színvonalas webdesign-t készítünk vállalkozásának, mert a megjelenés igenis fontos.

Miért fontos a jó webdesign?

Honlapja fogja képviselni az Ön vállalkozását az interneten. Ha az ember belép például egy bármilyen üzletbe, természetes, hogy ott tisztaság és rend van, a termékek esztétikusan vannak elhelyezve, a dekoráció, a kirakat, sőt még az alkalmazottak megjelenése is azt szolgálja, hogy a vásárlóban az igényesség érzetét keltse. Az interneten mindezt a webdesign helyettesíti, legyen szó bármilyen cégről.

Kutatások bizonyítják, hogy egy weboldalra érkező látogatóban maximum néhány másodperc alatt kialakul egy vélemény. Tudat alatt gyakorlatilag azonnal dönt, tetszik e neki amit lát, avagy sem. A dolog érdekessége pedig, hogy ez a későbbiekre is kihat, az úgynevezett megerősítési torzítás miatt a látogató bizonyítékokat keres arra, hogy alátámassza a kezdeti pozitív benyomást. Tehát miközben a honlapot böngészi, bármit lát és olvas, befolyásolni fogja a legelején kialakult véleménye. Ezért nagyon fontos, hogy az oldal külalakja azonnal megnyerje a látogatót.

Egyedi, minőségi, felhasználóbarát

A jó design nem egyszerűen csak szép. Funkcionálisnak, felhasználóbarátnak kell lennie, tervezésekor figyelembe kell venni az alapvető tipográfiai és webergonómiai szabályokat. Az esztétikumon túl az is az egyik fő célja, hogy a felhasználó könnyen megtalálja, amit keres. És persze az, hogy elolvassa, megnézze amit elé teszünk, megtegye amit várunk tőle.

Több mint 6 éves tapasztalatunk révén tudjuk, milyen az elegáns, átlátható, letisztult webdesign, ismerjük, követjük az internet vizuális stílusirányzatait, trendjeit. Tipográfiai és webergonómiai szabályok szerint tervezünk szép és funkcionális honlapokat.

A webdesign elkészítésekor két fő szempont alapján dolgozunk. Az egyik, hogy ügyfelünk tökéletesen elégedett legyen munkánkkal, olyan webes megjelenést kapjon, amire büszke lehet. A másik a későbbi látogatók elégedettsége, vagyis hogy a legjobb tudásunk szerint készítsünk olyan honlapot, ami eléri a kitűzött célokat, elnyeri a látogatók tetszését.