A napfény mindenkié – ez a tetoablak.hu mottója. A tetőterek egyre népszerűbbek, sokan építik be utólag a teret, ha bővül a család, de sokan eleve úgy terveztetik meg házukat, hogy a tetőteret is hasznosítják.

A tetőtér beépítése számos lehetőséget kínál, azonban ne feledkezzünk meg a tetőablakokról sem.

Ingyenes árajánlat és igényfelmérés – így kezdődik a folyamat a tetoablak.hu-nál, ahol telefonos egyeztetés után adnak egy előzetes ajánlatot, melyet az ingyenes helyszíni felmérés után véglegesítenek. Ha ezt elfogadja a vásárló, akkor a megrendelt termékek kifizetése után következik az időpont-egyeztetés a szerelésről. A megbeszélt időpontban beépítik a tetőablakokat és a kiegészítőket és csak akkor számláznak, ha a vevő mindennel elégedett.

Profi csapattal

Az építőiparban, csakúgy, mint az élet más területein is, fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő, profi szakembert. A tetoablak.hu-nál ezt vállalják, tisztességes, profi munkát, és a korrektséget. Garantálják, hogy a megbeszélt időpontban végzik el a munkát és a vevő folyamatos tájékoztatást kap arról, hogy hol tartanak a munkálatok, előkészületek. A fizetési feltételek is korrektek, itt nincsenek utólag felszámolt plusz költségek.

Ezen kívül pedig magas szakmai irányelvek szerint végzik munkájukat, saját csapattal, akik ács és tetőfedő végzettséggel rendelkeznek, sőt, saját oktató tetőn is folyamatosan képzik a munkatársakat.

A tetoablak.hu-n számos tetőablak szerepel a kínálatban, ezen kívül árnyékolók és padláslépcsők is. A tetőablak beépítésénél, cseréjénél fontos, hogy kiváló minőségű legyen az új ablak, a tetoablak.hu-nál pedig ez a minőség garantált, mint ahogy a beépítés profi kivitelezése is. Egyik márka iránt sincsenek elkötelezve, gyakorlati tanácsokkal segítenek a jó döntésben.

A tetoablak.hu egy családi vállalkozás, az elmúlt több mint tíz évben 3500 ablakot építettek be vagy cseréltek ki saját csapatukkal Pest megyében. A fő céljuk pedig, ahogy a mottó is mondja, hogy napfénnyel és friss levegővel lássák el a tetőtéri otthonokat.

Hasonló bejegyzések