Egy online vállalkozás sokak szerint a biztos és kényelmes megoldás azoknak, akik nem szeretnének bejárni egy fizikai munkahelyre. Ez azonban korántsem így szokott alakulni.

Az online életmód rengeteg nem várt akadályt görget a vállalkozók elé, valamint a munkaidő is nyolc óránál több szokott lenni. De milyen problémák jelentkezhetnek azoknál, akik az interneten elvégezhető vállalkozás mellett döntöttek?

Az online vállalkozók egészsége

Ha nincs energiánk: Ez a stressz, a nem megfelelő alvás, a kiegyensúlyozatlan étrend vagy a túlhajszoltság miatt következik be, amit a vállalkozók nagyon is jól ismernek.

Ha szorongunk: Ezek közé tartoznak a pánikrohamok, a kényszerbetegségek és még a poszttraumás stressz tünetei is. A folyamatos online jelenlét szociális szorongáshoz és túlzott idegességhez, valamint az álmatlanság csökkentéséhez is vezethet.

A cukorbetegség megjelenése: A cukorbetegség egy nagyon súlyos betegség, amelyben a szervezet nem képes a glükóz felhasználására. Számos jelentős következménnyel jár, beleértve egyes esetekben a látás elvesztését és a különböző szervek károsodását.

A sok ülés veszélye: A mozgás hiánya szív- és érrendszeri problémákat hozhat.

A vállalkozók is használnak CBD-t?

A szervezetünkben található endokannabinoid rendszer a CB1 és CB2 receptorok segítségével szabályozza a test biológiai folyamatait. Noha a CB1 receptorok megtalálhatók az immunsejtek, a lép, a mellékvese, az agyalapi mirigy, a szív, a tüdő, a reproduktív szervek, a vizeletkiválasztó és az emésztőrendszer sejtjeiben és szövetében is, főleg az agy, a gerincvelő és a perifériás idegrendszer idegsejtjeiben lelhetők fel.

A CB2 receptorok elsősorban az immunsejtekben – beleértve a leukocitákat is – találhatók, de a lépben, illetve a mandulákban is ott vannak.

Amellett, hogy a CBD-olajról hazánkban semmilyen gyógy- vagy egyéb hatás nem állítható, viszont számos vélemény olvasható róla, továbbá az USA állampolgárok több mint 33%-a és az élsportolók egy része is rendszeresen alkalmazza azt, hiszen a CBD-olaj használata a Doppingellenes Világszövetség által is engedélyezett.

Hasonló bejegyzések