Nem csak a Covid helyzet miatt szorulhatunk otthonunk fogságába, lehet, hogy már azelőtt vagy esetleg ezután is leginkább otthon töltjük a napjaink nagy részét. A home office-nak rengeteg előnye van, például az otthon kényelme, az utazás helyetti szabad idő és még sorolhatnánk, ezek személyektől függően változhatnak.

Hát, ha még online vállalkozásunk van, azért jár az elismerés. Önbizalom turbónak nagyon jó lehet, saját magunk főnökeként pedig rengeteg lehetőségünk van.

Azonban, amiben nem segít az otthoni munka, az az emberi kapcsolatok kiépítése. Míg egy házon kívüli munkahely temérdek lehetőséget nyújt az új emberek megismerésére, addig otthon talán nincs annyi esélyed. Rögtön a legkézenfekvőbb megoldás lehet, ha regisztrálunk egy társkeresőre, letöltünk valamilyen ismerkedős applikációt a telefonunkra.

Ahogy az impotencia sem szégyellnivaló dolog, úgy az interneten keresztül való párkeresés sem az. Mind a két dolog olyan, amivel a környezetünkben többen is szembesültek, mint azt mi gondolnánk.

Amikor mégis inkább az élőt preferáljuk

Ha mégis ragaszkodunk az élőben való ismerkedéshez, akkor lehetőleg várjuk meg a vírus végét, utána pedig kereshetünk rapid randi rendezvényeket. Ezúton rögtön teljes egészében láthatjuk az esélyeseket, nem áll fent a meglepetés opciója, mint az internetes ismerkedésnél. Sőt pár perc alatt már el tudjuk dönteni, hogy érdemes-e folytatni a beszélgetést egy következő alkalommal.

De ha még ez is túl konkrét, itt az ideje újra elővenni a hobbijainkat, érdeklődési köreinket és aktívan kilépni a házból. A Facebook kérve-kéretlen mutogatja nekünk az eseményeket, amik érdekelhetnek minket. Ez legyen vetítés, workshop, buli vagy csak egy zenés este, a variációk végtelenek.

Nézzük ki azokat, amik tetszenek és vegyünk részt rajtuk. Nem csak saját magunknak lesz remek szórakozás, de olyan emberekkel ismerkedhetünk, akik hasonló dolgok iránt lelkesednek, mint mi. A beszélgetés alapja is megvan, nem kell témán görcsölnünk.

Ezentúl az opcióink csak a fantáziánkon múlnak.

Írta: klikk ide

Hasonló bejegyzések