A koronavírus előtt is sokan dolgoztak otthonról, de a karanténnak és a vészhelyzeti intézkedéseknek köszönhetően egyre jobban elterjedt az otthoni munkavégzés és az online munkák. Persze ahhoz, hogy jól végezzük a dolgunkat otthon is, nem elég csak egy laptop.

Meg kell teremteni a munkavégzéshez szükséges feltételeket, legyen szó saját irodáról vagy dolgozó sarokról, illetve az ehhez szükséges eszközök beszerzéséről. De mi köze a medencének a home office-hoz? Talán csak annyi, hogy egyáltalán nem kell ragaszkodnunk a hagyományos irodához, miért ne dolgozhatnánk egy medence mellett?

Persze nem csak arról van szó, hogy egy medence mellől küldözgetni az e-maileket vagy online munkát végezni mekkora feeling. Gondoljunk csak bele, hogy ha mindennap egy kiadós úszással kezdjük a napot, mennyire felfrissül az elménk, és jóval hatékonyabban tudunk dolgozni, emellett a stressz kezelésében is sokat segíthet.

Aki otthonról dolgozik, sokat ül a számítógép előtt, az is előfordulhat, hogy az otthonát is ritkán hagyja el. Ezeknek a tényezőknek számos negatív hatása lehet, amit az úszás pozitívan tud befolyásolni. 

Medencefedés, hogy télen-nyáron a medence mellett lehessen az irodánk 

Ez nagyon jól hangzik, de ahhoz, hogy meg is valósulhasson, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Először is gondoskodnunk kell az áramellátásról. Valószínű, hogy erre már tervezésnél valamilyen szinten úgyis gondolnunk kell, hiszen a medencegépészeti berendezéseknek általában van áramigényük. Emellett a medencefedés sem egy elhanyagolható tényező, főleg, ha a medencét ősszel is élvezni akarjuk.

Hogy mindez meg is valósulhasson, profi segítségre lesz szükségünk, mint például a Dr. Bertényi Uszodatechnika, akik a tervezéstől a bővítésig kínálnak megoldásokat medencekérdésben. Ha online munkát vállaltunk, és épp az otthoni munkakörülményeket teremtjük meg, mindenképp keressük fel a drbertenyimedence.hu-t , és érdeklődjünk a lehetőségeinkről. Indulhatunk a nulláról, de akár a meglévő medencénket is tovább fejleszthetjük.

Hasonló bejegyzések