Manapság egyre többen keresnek olyan munkát, amit online is végezhetnek. Ennek a munkának nem kell feltétlen home office munkának lennie, de a legtöbb ilyen jellegű munka az. Persze a legtöbben az online munkavégzésnél az MLM munkákra asszociálnak, aminek nagyon rossz a híre.

Szinte mindenki kapott már olyan Messenger üzenetet, amiben egy idegen próbálta meg elcsábítani vagy vásárlásra, vagy a rendszerbe történő belépésre. Ezt sokan már élből elutasítják, pedig vannak olyan munkák is, melyekkel tényleg lehet keresni, online lehetőségek, és akár családi vállalkozásban vagy a párunkkal együtt végezhetjük.

A Fundamenta személyi bankárhálózatában, de akár a Forever cég esetében is számos olyan esetről van szó, ahol párok dolgoznak együtt, esetleg egymás alatt, és így segítik egymást. Közös a munkájuk, közös az életük. Akik alapvetően fogékonyak az MLM lehetőségekre, akkor akár a párjukat is bevonhatják, és végezhetik a munkájukat online, családi vállalkozásban. Ez egy közös érdeklődési kört is jelent majd, ami egybetartó ereje lehet a kapcsolatnak, így kevésbé lesz szükség potencianövelésre. A versengéssel azonban érdemes vigyázni, mert ez véget is vethet a közös életünknek.

Milyen online munkák vannak az MLM lehetőségeken túl? 

Természetesen az MLM munkákon túl is bőven van online munkalehetőség. Manapság már nagyon sokan bloggerkednek, vloggerkednek, és ebből építenek megélhetést. Egy saját márka kialakítása nem könnyű, de ha sikerül, akkor nagyon jól lehet vele keresni. Jó példa erre például Berki Krisztián és párja, de számos közéleti személyiség él ezzel a lehetőséggel. Természetesen nem kell celebnek lennünk, hogy influenszerek lehessünk. Nagyon sok anyuka próbál ezzel szerencsét instán, tik-tok-on vagy YouTube-on.

Ha pedig a párunk is nyitott rá, hogy közösen szerepeljen velünk, akkor akár együtt is indíthatunk egy blogot vagy videóblogot, amit akár vállalkozássá is fejleszthetünk. Ha mindkét fél gondolkodik online munkavégzésben, akár ezt is meg lehet próbálni, együtt, de külön is.

Hasonló bejegyzések